SAMOPLAČNIŠKE STORITVE:

TERAPEVTSKA MEDICINSKA MASAŽA:
Z  masažo  mišice  sprostimo in  zmanjšamo mišične krče, sproščamo stres, pospešimo odstranjevanje odpadnih snovi iz telesa in izboljšamo splošno počutje.

ROČNA LIMFNA DRENAŽA:
Je učinkovit način za čiščenje organizma, ki intenzivno aktivira limfne kanale, preko katerih telo odstranjuje toksične snovi iz telesa. Izvaja se pri zastojih limfe (zaradi akutnih vnetij in kroničnih boleznih),  pri povečanih  oteklinah po poškodbah, pri migrenah, glavobolih in v kozmetiki (za akne, celulit in utrujene noge). Priporočljiva je tudi po operaciji dojk in odstranitvi maternice, kjer pride do povečanih zatekanj zaradi delne ali popolne odstranitve bezgavk.

ROČNA TERAPIJA ŽARIŠČNIH BOLEČIH TOČK (vozličkov):
Je terapija, s katero se prenapete skeletne mišice sprostijo ter tako omogočijo povečan obseg gibljivosti in zmanjšajo ali povsem odpravijo bolečino.

BOWNOVA TERAPIJA:
Je ročna  tehnika, s katero vplivamo na  fizično,  energetsko  in emocionalno izboljšanje počutja. Bownove  poteze  se izvajajo na specifičnih lokacijah mišic, fascijah,  tetiv in neposredno na živčnih ovojnicah. Uporablja se v rehabilitaciji, pri vseh bolečinskih stanjih, v kurativne in preventivne namene, ter pri porušenem ravnovesju v telesu.

BOWNOVA TERAPIJA PRI DOJENČKIH IN OTROCIH:
Terapija se izvaja pri stanjih kot so: koliki, refluksi, bljuvanje, urinska in fekalna inkontinenca, okvare v kolkih, cerebralna paraliza, težave z ušesi, težave pri sesanju, težave pri pridobivanju zobk, hiperaktivnost, paraliza roke po rojstvu (erbova paraliza), pri dojenčki, ki jokajo brez pravega razloga, pri težavah z dihali, itd. Pri terapiji se priporoča, da sta v terapijo vključena tako mamica kot dojenček.

UDARNA GLOBINSKA TERAPIJA:
Je  terapija pri kalcinacatih v peti ali rami in je primerna za vse, ki trpijo za kroničnimi bolečinami in jim ne pomagajo zdravila, inekcije, klasična fizioterapija, relaksacijske metode in druge protibolečinske terapije.

KINEZIOLOŠKI TAPING:
Z nameščanjem elastičnega samolepilnega traku sprostimo mišične napetosti, izboljšamo pretok limfe in krvni pretok, zaradi česar se poveča gibljivost poškodovanega dela telesa in zmanjša bolečina.

BIOSTIMULACIJA S TERAPEVTSKIM LASERJEM:
Laserska biostimulacija predstavlja nebolečo obliko terapije, ki je uporabna kot protibolečinska terapija v revmatologiji, športni medicini, travmatologiji, dermatologiji in estetski medicini.

CYRIAX ORTOPEDSKA MEDICINA:
Je zvrst ortopedske medicine, ki fizioterapevtom omogoča samostojno ocenjevanje, testiranje in diagnosticiranje celotnega gibalnega sistema (mišice, vezivna tkiva in sklepe). Na podlagi ugotovljenih  rezultatov pa omogoča  izbiro in način primernega zdravljenja  (frikcijska masaža, mobilizacija, manipulacija itd.)

SKUPINSKE VADBE:
Športne aktivnosti, v naši telovadnici, so namenjene vsem tistim, ki bi želeli aktivno preživeti v večernih ali dopoldanskih urah z nami. Razgibajte svoje telo v prijetnem vzdušju in pod strokovnim vodstvom.